« terug naar vorige pagina

Werkzaamheden herinrichting Hildo Kroplaan

Beste bezoeker van Gezondheidscentrum Houtwijk,

Misschien heeft u er al over gehoord: Houtwijk krijgt een opknapbeurt!

De Hildo Kroplaan en de Gerrit van der Veenlaan worden opnieuw ingericht en groener. In opdracht van de gemeente gaat firma Van Gelder de werkzaamheden uitvoeren. Vanaf 14 augustus 2023 starten ze bij het winkelcentrum.


Wat betekent dit voor u bij uw bezoek aan het Gezondheidscentrum?

  • Ons gezondheidscentrum blijft op werkdagen gewoon geopend van 8.00 tot 17.00 uur.
  • Naar verwachting beginnen vanaf 28 augustus a.s. de werkzaamheden voor de deur van ons gezondheidscentrum en ze duren tot eind september.
  • U kunt hinder ondervinden bij uw bezoek aan ons gezondheidscentrum. Wij vragen uw begrip voor de overlast op het gebied van:

Bereikbaarheid:

  • De Hildo Kroplaan is volledig afgesloten voor autoverkeer tijdens de werkzaamheden.
  • U kunt u ons bereiken via loopplanken als de stoep weg moet voor de werkzaamheden. Iemand afzetten kan in de Jan Bronnerstraat ter hoogte van de Hildo Kroplaan. U vervolgt dan uw weg over de loopplanken. Voor mensen in een scootmobiel of rolstoel zorgt de uitvoerder voor een passende aansluiting op onze ingang.
  • Nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en kunnen ons te allen tijde bereiken.

Geluid:
Bij het wegbreken van het asfalt in de straat is flinke geluidsoverlast te verwachten. Dit duurt waarschijnlijk 2 dagen.

Parkeren:
Verkeer kan de buurt inrijden via de Doctor H.E. van Gelderlaan of via de Burgermeester van der Veldestraat > Gerrit van der Veenlaan. In de  middenberm van de Gerrit van der Veenlaan komen tijdelijke parkeerplekken. U kunt uw auto natuurlijk ook in de omliggende straten parkeren.

Volg de meest actuele ontwikkelingen via deze app: